Book on Demand

Externalizeaza serviciile de tipar, depozitare, fulfillment si livrare la niste costuri avantajoase

La Print Expert, credem că fiecare poveste merită să fie spusă, fiecare idee merită să fie împărtășită și fiecare vis merită să fie realizat. De aceea, ne dedicăm să venim in ajutorul autorilor, antreprenorilor și editurilor precum tine să-ți aduci viziunea la viață prin intermediul serviciilor noastre cuprinzătoare care acopera tot procesul de la preluarea comenzilor de pe site-ul propriu pana la tiparire, generare AWB si livrare la client.

icon

Trimite manuscrisul tău

Trimite fișierele manuscrisului și ale designului copertei iar apoi personalizează-ți proiectul: Alege dintr-o varietate de formate, tipuri de hârtie și opțiuni de legare pentru a crea o carte care să fie unică. Ai nevoie de ajutor cu formatarea sau designul? Echipa noastră de print-experți este aici pentru a te ajuta în fiecare pas al drumului
icon

Revizuire si Validare

Odată ce proiectul tău este gata, vei avea oportunitatea de a revizui probele digitale înainte de a-ți da aprobarea finală. Vrem să ne asigurăm că cartea ta arată și se simte exact așa cum ți-ai imaginat-o.
icon

Printare la Cerere

Cu un simplu clic, cartea ta va fi tipărită și gata de expediere - fie că este vorba de un singur exemplar sau de o mie. Nu mai aștepta săptămâni sau luni pentru tipăriri mari. Cu Printul la Cerere, poți tipări câte copii ai nevoie, când ai nevoie de ele.
icon

Realizare si Distributie

Relaxează-te în timp ce noi ne ocupăm de procesul de realizare și distribuție pentru tine. Cărțile tale vor fi tipărite, ambalate și expediate direct către clienții tăi, cu informații de urmărire furnizate în fiecare pas al drumului.
VREI OFERTA?

Completeaza formularul si unul din colegii nostri te vor contacta pentru o oferta personalizata.

Așteptăm să te cunoaștem!

Suntem dedicați, pasionați și mari iubitori ai lucrului de calitate!

0742 279 734 sau

Site realizat de BlrStudio.ro